Custom Sensorsolutions


In veel elektronica worden sensoren toegepast. Vooral in IOT waar veel sensorinformatie verzameld wordt spelen sensoren een belangrijke rol. Vele elektronica fabrikanten spelen hier goed op in door een groot portfolio van sensoren aan te bieden. Dit aanbod zie je zowel op losse componenten als op systeemcomponenten die direct ingebouwd kunnen worden. Vooral die laatste wordt veel gebruikt in de machinebouw wereld. Denk hierbij aan standaard druk en temperatuursensoren. Op componentenniveau is het aanbod veel groter, echter zijn deze in de machinebouw wereld niet direct toepasbaar. Juist voor deze groep kan Brunelco custom Sensoroplossingen maken.

Groot legio sensoren

Uit een groot legio van sensoren kan gekozen worden. De verwerking van de sensor data naar een geschikt signaal voor de machinebouw kan volledig naar wens worden ingevuld. Dit kan alleen vertaling zijn van een bepaald sensorbereik naar een geschikt signaal voor de machinebouw, maar hier kun je ook denken aan slimme sensoren die filtering uitvoeren. Ook kunnen sensoren gecombineerd worden om een geschikt bruikbaar eindsignaal te krijgen. Hier zou je kunnen denken aan temperatuur gecompenseerde sensoren.

Naast alleen verwerking van signalen kun je bij een Custom Sensoroplossing ook de vormgeving volledig op je eigen situatie afstemmen. Ook kun je hem afstemmen op eventueel extreme omgevingscondities.

Voorbeelden:

De gashendels van Hydronautica bevatten printen van Brunelco.
http://www.hydronautica.nl/producten/electronic-motor-control-emc/

Voor een relatie, actief in brand prefentie, heeft Brunelco een vlamsensor ontwikkeld. De sensor wordt gebruikt om sprinklerinstallaties te activeren, om zo bijvoorbeeld rieten daken te beschermen tegen brand.
https://www.brunelco.nl/projecten/vlamsensor/

Velda BV uit Enschede is leverancier van een breed assortiment vijverproducten. Bij Velda staat innovatie voorop en er wordt continu gezocht naar verbeteringen van producten. Bij Velda weten ze bovendien als geen ander dat kennis van de waterkwaliteit zeer belangrijk is, zeker bij het houden van vissen en planten. Om deze reden heeft Brunelco in opdracht van Velda de AquaTesterPro ontwikkeld.
https://www.brunelco.nl/projecten/aquatester/

 

Een custom sensoroplossing kan mogelijk net de missende schakeling zijn in uw project.