Over Brunelco

Begonnen letterlijk op  de zolderkamer….

Brunelco is opgericht in 1986 door Han Brunnekreeft. In die tijd was nog niet ieder product voorzien van een microcontroller en moesten andere trucs worden bedacht om elektronica slim te maken. Een voorbeeld hiervan is de ontwikkeling van de Atari TV interface. Een welkome aanvulling op de destijds populaire gamebeleving van Atari. Hiermee kon de spelcomputer gekoppeld worden aan iedere kleuren televisie, zodat een dure kleurenmonitor niet nodig was.

Werkruimte Brunelco

Nieuwe technieken, zoals het toepassen van microcontrollers, werden snel geïmplementeerd. Programmeren gebeurt op dat moment nog vooral in assembly. Geleidelijk aan is het dienstenpakket en het kennisniveau gegroeid. Daardoor leveren we nu ook complete Windows applicaties voor het inregelen, besturen, testen en visualiseren van processen.

 Sinds 2001 gevestigd in een nieuwbouw locatie op bedrijventerrein Stepelo.
 Pand Brunelco

Sinds 2001 zijn we gevestigd in onze nieuwbouw locatie op bedrijventerrein Stepelo. We zijn gehuisvest in een modern pand, waar we de beschikking hebben over een uitgebreid instrumentarium, magazijn, kantoren en ontvangstruimte. Verder kunnen we ook de productie begeleiden, de eindassemblage en kwaliteitscontrole uitvoeren, testen we op EMC eigenschappen (storen of gestoord worden) en denken mee over vormgeving, kostprijs, ergonomie etc.