Over Brunelco

Brunelco is een ingenieursbureau dat sinds 1986 specifieke elektronica ontwikkelt op klantaanvraag. Dit doen wij al ruim 35 jaar met enorm veel plezier!

Pand Brunelco HaaksbergenKlanten vinden ons onderscheidend door onze flexibiliteit, vakinhoudelijke kennis en de snelle ontwikkel- & doorlooptijden die wij bieden. Tevens hechten wij veel waarde aan kwaliteit en werken we altijd gestructureerd. Naast het ontwikkelen van oplossingen voor onze klanten, bieden wij productie en consultancy aan.

Lees meer over wat klanten over Brunelco schrijven.

Professioneel team

Brunelco bestaat uit een slagvaardig team van specialisten met een ware passie voor techniek en kwaliteit. Onze werknemers zijn gespecialiseerd op het gebied van (embedded) elektronica en (embedded) software.

Al onze medewerkers zijn HBO of WO geschoolde vakmensen die systematisch en praktisch kunnen werken samen met de klant.

Een deel van dit team is gespecialiseerd in het produceren van elektronica. Zij bewaken het productieproces en kunnen samen met u de juiste productiemethode bepalen.

We doen dit vanuit twee locaties: Haaksbergen en Utrecht. Als klant bent u daar van harte welkom om eens te sparren over uw wensen. Benieuwd naar carrièremogelijkheden bij Brunelco? Check dan onze actuele vacatures!

Gevestigd in Haaksbergen en Utrecht

Sinds 2001 is ons hoofdkantoor gevestigd in onze nieuwbouw locatie op bedrijventerrein Stepelo in Haaksbergen. We zijn gehuisvest in een modern pand, waar we de beschikking hebben over een uitgebreid instrumentarium, magazijn, kantoren en ontvangstruimte. Verder kunnen we ook de productie begeleiden, de eindassemblage en kwaliteitscontrole uitvoeren, testen we op EMC eigenschappen (storen of gestoord worden) en denken mee over vormgeving, kostprijs, ergonomie etc.

Sinds juni 2019 hebben wij een nieuwe locatie in Utrecht geopend om de bereikbaarheid voor onze klanten te vergroten.