Over Brunelco

Brunelco is een ingenieurs bureau dat sinds 1986 specifieke elektronica ontwikkelt op klantaanvraag. Dit doen wij al ruim 35 jaar met enorm veel plezier! Wij onderscheiden ons door de kennis en expertise die wij hebben verzameld in de loop der jaren. Onze klanten zijn namelijk afkomstig uit diverse industrieën en onze oplossingen worden toegepast in de meest uiteenlopende toepassingen.

Klanten vinden ons onderscheidend door onze flexibiliteit, vakinhoudelijke kennis en de snelle ontwikkel- & doorlooptijden die wij bieden. Tevens hechten wij veel waarde aan kwaliteit en werken we altijd gestructureerd. Naast het ontwikkelen van oplossingen voor onze klanten, bieden wij productie en consultancy aan.

Lees hier wat klanten over Brunelco schrijven.

Begonnen letterlijk op  de zolderkamer….

Opgericht in 1986 door Han Brunnekreeft zijn wij bijna letterlijk begonnen vanaf de zolderkamer. In die tijd was niet ieder product voorzien van een microcontroller en moesten andere trucs worden bedacht om elektronica slim te maken. Nieuwe technieken zoals het toepassen van microcontrollers, werden snel geïmplementeerd. Programmeren gebeurde op dat moment nog vooral in assembly. Geleidelijk aan is het dienstenpakket en het kennisniveau gegroeid. Daardoor leveren we nu ook complete Windows applicaties voor het inregelen, besturen, testen en visualiseren van processen.

Professioneel team

Brunelco bestaat uit een team van 15 specialisten met een ware passie voor techniek en kwaliteit. Onze werknemers zijn gespecialiseerd op het gebied van (embedded) elektronica en (embedded) software. Al onze medewerkers zijn HBO of WO geschoolde vakmensen die systematisch en praktisch kunnen werken samen met de klant. Een deel van dit team is gespecialiseerd in het produceren van elektronica. Zij bewaken het productieproces en kunnen samen met u de juiste productiemethode bepalen.

Onze werknemers zijn verdeeld over twee locaties, Haaksbergen (hoofdkantoor) en Utrecht. Op beide locaties ontvangen wij regelmatig klanten. Tevens hebben wij vaak interessante stage-opdrachten voor HBO en WO studenten op beide locaties. Benieuwd naar carrièremogelijkheden bij Brunelco? Check dan onze actuele vacatures!

Gevestigd in Haaksbergen en Utrecht

Sinds 2001 is ons hoofdkantoor gevestigd in onze nieuwbouw locatie op bedrijventerrein Stepelo in Haaksbergen. We zijn gehuisvest in een modern pand, waar we de beschikking hebben over een uitgebreid instrumentarium, magazijn, kantoren en ontvangstruimte. Verder kunnen we ook de productie begeleiden, de eindassemblage en kwaliteitscontrole uitvoeren, testen we op EMC eigenschappen (storen of gestoord worden) en denken mee over vormgeving, kostprijs, ergonomie etc.

Sinds juni 2019 hebben wij een nieuwe locatie in Utrecht geopend om de bereikbaarheid voor onze klanten te vergroten.

 

 

 

 

 

Bekijk hier een deel van ons kantoor in Haaksbergen: