Quickscan

Gratis Quickscan

U en uw team hebben een idee voor een nieuw product, of u ziet verbetermogelijkheden van uw huidige product(en). Door het toevoegen van elektronica kunnen veel producten en diensten slimmer en efficiënter worden gemaakt. U wilt echter geen onnodige risico’s nemen in een markt waarin u succesvol bent, daarom bent u op zoek naar een geschikte partner. Wij van Brunelco zijn expert in elektronische innovaties. We kennen dan ook de mogelijkheden om uw product een voorsprong te geven in uw markt!

Doe de Brunelco QuickScan!

Geheel vrijblijvend zullen wij tijdens een ochtend of middag sessie met u  en ons multidisciplinaire team van specialisten om tafel gaan. Tijdens deze sessie zullen wij uw vraagstuk uitvoerig analyseren op alle benodigde aspecten. Vervolgens zullen wij één of meerdere oplossingen presenteren voor uw vraag. De QuickScan zal een duidelijk beeld geven van de levensvatbaarheid van uw product of idee. Voor de QuickScan kunt u terecht bij zowel onze vestiging in Utrecht als in Haaksbergen, afhankelijk van uw voorkeur.

VOORDELEN VAN DE QUICKSCAN

• Brunelco denkt mee over de gehele business case
• Brunelco ontwikkelt graag samen met u
• U bent specialist binnen uw vakgebied, wij binnen die van ons
• Wij hebben ruime ervaring met veiligheid en regelgeving

ONTWIKKELEN DOE JE SAMEN

Co-development is de naam voor samen ontwikkelen. Zo doen wij dat al jaren. Voor ons is het vanzelfsprekend dat we meedenken over de gehele business case. Wij lopen warm voor ontwikkelingen op het gebied van elektronica voor onze klanten. Hierdoor nemen wij uw zorgen uit handen en gebruiken we onze kennis en ervaring om uw product naar een hoger niveau te brengen!

ONZE ENGINEERS DENKEN GRAAG MET U MEE!

Leg uw vraag voor aan de engineers van Brunelco tijdens een QuickScan. Uitdagingen voor een elektronica oplossing op maat vliegen wij graag aan. Wij zijn thuis in de geldende normen en regelgeving en kunnen u hier uitgebreid advies over geven. Voor een QuickScan kunt u terecht in onze vestiging in Haaksbergen of Utrecht. Vul het onderstaande formulier in om u vrijblijvend aan te melden voor de QuickScan!

VRAAG NU VRIJBLIJVEND DE QUICKSCAN AAN!

Heb je nog verdere vragen omtrent de Brunelco QuickScan? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vul het contact formulier in.

Of bel direct +31 (0) 53 57 3 11 00  en vraag naar Tim Tiek.

Aanmelden kan ook door uw vraag te sturen naar info@brunelco.nl