Heating Trace controller

Vele jaren geleden ontwikkelde Brunelco een heating trace controller voor een systeem om bevriezing van waterleidingen te voorkomen. Deze Heating trace controller werd verder ontwikkeld tot een familie van controllers voor verschillende toepassingen. Mogelijke toepassingen kunnen zijn: verwarmingssystemen voor productiemallen, verwarmingssystemen voor buizen, industriële verwarmingssystemen, bodemverwarming, enz.

Hoewel Brunelco direct twee soorten verwarmingsregelaars beschikbaar heeft, kunnen we deze regelaars ook aanpassen door de hardware of software aan te passen aan uw toepassing.

The solution

img_0312_20.0.645.363enclosure_s600

De Brunelco Heating Trace Controllers zijn veel meer dan alleen maar een eenvoudige vermogensregelaar. De regelaars zijn intelligent met betrekking tot verwarmingscurves, alarmerend en synchronisatie met andere regelaars. Het robuuste ontwerp omvat een drievoudig schakelcircuit en veel foutdetectie.

In veel gevallen bestaan verwarmingssporen of verwarmingssystemen uit meerdere verwarmingselementen die parallel of serieel kunnen worden aangesloten. De elektronica van de Brunelco Heating Trace Controllers zijn in staat om deze configuraties te meten en automatisch te identificeren en het aandrijfpatroon aan te passen om de vermogensregeling van het verwarmingssysteem te optimaliseren.

De Brunelco Heating Trace Controllers zijn allemaal volledig in overeenstemming met de CE-regelgeving. Kies het verwarmingsspoor dat past bij uw behoeften (vermogen/meter) en wij kunnen u helpen om het spoor te produceren en het juiste elektronische apparaat te krijgen om het vermogen naar het spoor te regelen.

Product characteristics

Product characteristics

– Continu vermogen voor kleine installaties (fasesnijden, tot 4A);
– Gepulseerde vermogensregelaars tot 63A, 400V (27 kW);
– Economische versie voor 16A 230V max (3,6 kW);
– Geen netvervuiling (zuivere sinusgolfbelasting);
– Geen harmonische vervorming;
– Instelbaar vermogen;
– Timerfunctie;
– Extern vrijgavesignaal (thermostaat, SPS);
– Automatische correctie van de spanningsval;
– Gebruik binnen en buiten

Meer informatie?

Wil je meer weten over de Brunelco Heating Trace Controllers en de kennis en ervaring van Brunelco op dit gebied? Wil je meer weten over wat Brunelco voor jou kan betekenen bij de ontwikkeling van complexe en veeleisende elektronica en embedded software voor je product of systeem? Laat ons uw probleem gratis bekijken en Brunelco komt met een oplossing! Neem contact met ons op of vul ons contactformulier in!