Vacature: embedded senior hardware engineer

30 januari, 2023

Functiebeschrijving

Wat doe je als senior embedded hardware engineer bij Brunelco?

Je bent onderdeel van een compact slagvaardig team van collega engineers, met een schat aan ervaring op het gebied van hardware, software en productrealisatie. De opdrachten zijn erg divers en technisch uitdagend: Het ene moment werk je aan een robuuste sturing voor een elektrohydraulische lift, het andere moment ontwerp je een sensorsysteem voor metingen diep in de aarde. Brunelco ontzorgt haar klanten in de breedte en produceert de ontwikkelde producten ook zelf, dus je blijft nauw betrokken bij de productie en toepassing van je ontwerp.

Als senior Hardware Engineer bedenk, ontwerp en realiseer je elektronische schakelingen en PCB ontwerpen in nauwe samenwerking met je leuke collega’s en met de eindklant. De elektronica die je ontwikkelt moet robuust en reproduceerbaar zijn: Jij bedenkt hoe de hardware moet werken, in nauw overleg met o.a. embedded software collega’s. Het ontwerp moet natuurlijk 100% robuust functioneren en de klant tevreden stellen, maar ook voldoen aan regelgeving en EMC eisen. Gedurende het ontwerptraject focus je je ook op de productietestbaarheid en levercontinuïteit zodat we onze klanten langdurig kunnen ontzorgen op het gehele traject.

Omdat je leergierig bent, blijf je goed op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen, zodat je blijvend in staat bent innovatieve oplossingen te creëren.

Gewenste vaardigheden, eigenschappen en deskundigheid

 • Een afgeronde HBO of universitaire elektronica opleiding.
 • Minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring in het ontwikkelen van elektronische schakelingen en PCB’s.
 • Kennis van relevante tools, zoals bijvoorbeeld Altium designer en simulatie omgevingen.
 • Je gaat veel verder dan een werkend prototype: Robuust ontwerpen, goede testbaarheid, EMC en zeker te stellen dat je ontwerp in de applicatie werkt zoals de klant heeft gewenst, dat hoort er voor jou als vanzelfsprekend bij.
 • Je bent leergierig, analytisch sterk, hebt passie voor techniek, werkt nauwkeurig, zelfstandig en gestructureerd. Je bent pragmatisch en hebt goede communicatieve vaardigheden en een goed ontwikkeld verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift. Kennis van de Duitse taal is een pre.
 • Ervaring met embedded software en het beoefenen van een technische hobby zien we ook als pre.

Wat bieden wij:

 • Een open en prettige werkomgeving met enthousiaste collega’s.
 • Veel vrijheid en ruimte voor eigen initiatief.
 • Steeds variatie in de projecten. Leuke tastbare applicaties.
 • Uitstekende salariëring en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Ben jij de juiste kandidaat voor deze vacature of wil je meer weten? Neem dan contact op met Tim Tiek, of stuur je CV met motivatie naar vacatures@brunelco.nl

Andere vacatures?

Bekijk onze andere vacatures.