Vacature: embedded hardware engineer

30 januari, 2023

Functiebeschrijving

Wat doe je als embedded engineer bij Brunelco?

Je bent onderdeel van een compact slagvaardig team van collega engineers, met een schat aan ervaring op het gebied van hardware, software en product realisatie. De opdrachten zijn erg divers en technisch uitdagend: Het ene moment werk je aan een robuuste sturing voor een elektro hydraulische lift, het andere moment ontwerp je een sensorsysteem voor metingen diep in de aarde. Brunelco ontzorgt haar klanten in de breedte en produceert de ontwikkelde producten ook zelf, dus je blijft nauw betrokken bij de productie en toepassing van je ontwerp.

Als startende embedded engineer ben je bij Brunelco aan het juiste adres: Je hebt vanaf het begin veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je ontwerpt hands-on elektronica- en softwareontwerpen samen met zeer ervaren collega’s die je de kneepjes van het vak leren. Als team werkt je aan hele leuke ontwerpen en applicaties en kom je in de breedte in aanraking met alle aspecten van complete productontwikkeling en -productie, waarbij je al snel jouw sweet spot zult vinden. Binnen Brunelco kun je je daarin verder specialiseren, of juist in de breedte bezig blijven zoals enkele collega’s die zowel hardware als embedded software ontwerpen.

Gewenste vaardigheden, eigenschappen en deskundigheid

  • Een afgeronde HBO of universitaire opleiding op gebied van Elektronica, Informatica, Embedded Systems, Creative Technology.
  • Je bent leergierig, analytisch sterk, hebt passie voor techniek, werkt nauwkeurig, zelfstandig en gestructureerd. Je bent pragmatisch en hebt goede communicatieve vaardigheden en een goed ontwikkeld verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift.

Wat bieden wij:

  • Een open en prettige werkomgeving met enthousiaste collega’s.
  • Veel vrijheid en ruimte voor eigen initiatief.
  • Steeds variatie in de projecten. Leuke tastbare applicaties.
  • De ideale plek om als starter in een compact team van erg goede engineers snel ervaring op te doen en jouw sweet spot te vinden.
  • Uitstekende salariëring en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Geïnteresseerd of meer informatie?

Ben jij de juiste kandidaat voor deze vacature of wil je meer weten? Neem dan contact op met Tim Tiek, of stuur je CV met motivatie naar vacatures@brunelco.nl

Andere vacatures?

Bekijk onze andere vacatures.