Trivoly maakt van ieder horloge een smartwatch!

19 november, 2015

Onlangs is op kickstarter een nieuw product gelanceerd: Trivoly

Meerdere mensen binnen Brunelco  zijn hier de afgelopen maanden druk mee geweest en het resultaat is indrukwekkend!

De Trivoly voegt de functionaliteit van een smartwatch toe aan je eigen horloge. Je kunt met de Trivoly functies bedienen op te telefoon: selfies maken, het volume van de muziekspeler bedienen of een volgend nummer kiezen. Het is ook mogelijk je sportieve prestaties bij te houden door je hartslag te meten of stappen te tellen. Zit je in een bespreking dan kun je rustig je telefoon in de tas laten zitten en toch een subtiel signaal krijgen als er een bericht binnenkomt op je telefotrivolyon!

Al deze functies zijn verpakt in een schijfje van slechts 2,5 mm dik. Je plakt het schijfje gewoon onder je eigen horloge en voila. De batterij moet slechts eens in de 4 dagen worden opgeladen, superzuinig dus! Zo eenvoudig als het eruit ziet, zo complex is het binnenwerk. Iedere millimeter is benut om alle elektronische componenten er in te passen. Het is daarmee het ontwerp met de kleinste onderdelen tot nu toe bij Brunelco gebruikt! De Trivoly bevat onder andere een Bluetooth low energy module (BTLE), versnellingsopnemers, een hartslagsensor, meerkleuren LED’s en een trilmotor.

De Trivoly werkt zowel met iOs als met Android toestellen en wordt geproduceerd door Global Electronics, Made in Haaksbergen dus!

Als je nog een leuk kerstcadeau zoekt, kijk op kickstart of op de website van Trivoly voor meer informatie.