Proxo – fail safe draadloos multi node besturen

13 november, 2023

Wij introduceren met trots Proxo, ons revolutionaire besturingsplatform dat de grenzen van draadloos besturen opnieuw definieert. Proxo staat synoniem voor precisie en betrouwbaarheid, ontworpen elektronica om naadloos te integreren in uw eigen machines of apparaten in de meest uitdagende industriële omgevingen.

Vertrouw op de slimme technologie van Brunelco om toe te voegen aan uw eigen producten om daarmee met efficiëntie en innovatie voorop te staan. Proxo – omdat uw bedrijf een voorsprong verdient.

Ontdek het Proxo platform – fail safe draadloos besturen.

Ontdek Proxo, het innovatieve besturingsplatform van Brunelco dat de normen van draadloze technologie herdefinieert. Proxo is ontworpen met de modernste draadloze mogelijkheden, waaronder ondersteuning van meerdere frequenties en geavanceerde kanaal hopping-technologie. Deze functies garanderen een betrouwbare en continue verbinding, zelfs in de meest veeleisende industriële omgevingen.

Een van de meest indrukwekkende kenmerken van Proxo is de capaciteit om tot 64 nodes te verbinden, waardoor het uiterst geschikt is voor complexe industriële toepassingen. Deze robuuste connectiviteit wordt gekoppeld aan een veiligheidsniveau tot Pld, waardoor Proxo een veilige keuze is voor kritieke toepassingen waar veiligheid voorop staat.

Bovendien biedt Proxo ongekende flexibiliteit met zijn programmeerbare remote functies. Klantspecifieke programmering stelt gebruikers in staat om het platform aan te passen aan hun specifieke behoeften, wat de bruikbaarheid en effectiviteit van Proxo verder verbetert.

Bij Brunelco geloven we dat innovatie de sleutel is tot succes in de moderne industrie. Proxo vertegenwoordigt deze overtuiging door geavanceerde draadloze technologieën samen te brengen in één naadloos geïntegreerd platform. Kies Proxo voor uw bedrijf en blijf uw concurrenten voor met de meest geavanceerde draadloze besturingsoplossing op de markt. Proxo – een slimme stap vooruit in de wereld van industriële automatisering.

Voorbeelden…

Proxo Your Control besturing

Voorbeeld van een Touchbesturing met noodstop. Deze remote verzorgt de besturing en kan door onze klant worden voorzien van een eigen applicatie middels een moderne ontwikkelomgeving.

Voor meer informatie? Neem contact op!