Ontmoet Rob - een inkijkje in het werken bij Brunelco

24 juli, 2023

Bij Brunelco hebben we het voorrecht om getalenteerde en toegewijde medewerkers zoals Rob in ons team te hebben. Met jarenlange ervaring binnen ons bedrijf, heeft Rob een schat aan kennis en inzichten opgebouwd. We stelden hem een aantal vragen om een inkijkje te geven in hoe het is om bij Brunelco te werken en wat het betekent om deel uit te maken van ons team.

Rob, we vertellen altijd dat we uitdagende projecten hebben. Wat vind je daar eigenlijk van…

Ik zeg altijd dat iedereen Brunelco stiekem wel kent. Dit aangezien wij aan hele bijzondere projecten hebben meegewerkt. (Denk aan Millenium Wheel, Tsjernobyl,  pulsvisserij). Ook zie je soms je eigen producten terug (Hoogwerkers van Teupen, of een aquatester bij Tuincentra)

Vind je dat Brunelco een innovatieve omgeving is?

Veel van onze projecten zijn niet standaard “uit het boek” projecten. Ofwel er zitten vaak hele innovatieve ideeën bij. Onze projecten zijn geen standaardproducten.

En persoonlijk? Hoe ben jij binnen Brunelco doorgegroeid?

Door ervaring groei je binnen de organisatie. Dit ook doordat je door ervaring steeds meer kennis op doet. Door ervaring kom je hogerop waarbij je naar projectleider werkt en zo ook je ideeën voor potentiële projecten kunt laten zien.

Samenwerking en teamwork hoe ervaar je dat?

Je werkt samen als team aan leuke projecten. We denken met elkaar mee om alle projecten zo goed mogelijk op te lossen.

Hoe omschrijf je de werkcultuur binnen Brunelco?

Je wordt gewaardeerd op alles wat je kunt. Onderlinge kennisdeling tussen collega’s is volop aanwezig. Je leert veel bij door onze samenwerking intern. Natuurlijk vindt waardering plaats in goede arbeidsvoorwaarden. Daarnaast worden resultaten die we boeken als team intern goed gedeeld. Je hebt goed beeld van de prestaties die we als team behalen.

Flexibele werkomgeving

Privé en werk zijn zeer goed te combineren.  Als je ergens interesse in hebt om te leren dan worden die kansen volop geboden.

Kansen voor zelfstandigheid en verantwoordelijkheid

Je hebt verantwoordelijkheid over je eigen projecten. Je kunt deze naar eigen kunde zelf tot een goed einde brengen. Natuurlijk kun je waar nodig hulp van collega’s in roepen.

Rob bedankt voor jouw inkijkje, ook geïnteresseerd om eens kennis te maken? Schroom dan niet en bezoek een van onze vestigingen. Zie ook de vacatures.