Medewerker Jeroen deelnemer Tour for Life

7 juni, 2012

Even voorstellen. Ik ben Jeroen, geboren in Heiloo (Noord Holland) maar al vele jaren wonend in het oosten van het land. Via een vriend in contact gekomen met het wielrennen en sindsdien vaak op de fiets te vinden. Mijn toenmalige vriendin heeft er een stokje voor gestoken dat ik in het huwelijksbootje ben gestapt met mijn fiets.

Inmiddels ben ik dus met haar getrouwd en ben de trotse vader van een zoon van 4. Zit ik niet op de fiets dan ben ik aan het werk bij Brunelco BV in Haaksbergen. Wij ontwikkelen en begeleiden uitdagende elektronica projecten voor allerhande opdrachtgevers binnen diverse branches. Wie wat meer hierover wil lezen kan kijken op onze website www.brunelco.nl.

Begin dit jaar ben ik enthousiast gemaakt om aan de Tour For Life deel te nemen met het team “toppers uit Twente”. De Tour for Life is een schitterende, 8-daagse wielertocht. In een ploeg van zes tot negen renners fiets je van de Italiaanse Alpen naar de Cauberg in Nederland. Iedere dag staat je een nieuwe bijzondere etappe te wachten, van gemiddeld zo’n 150 kilometer. Het doel van de tour is het binnen halen van extra financiele middelen voor Artsen zonder Grenzen.

Ik hoop met onze ploeg een paar geweldige sportieve dagen te beleven en aan het eind van de rit met een gevoel te zitten van… zo, dat hebben we als ploeg even mooi bij elkaar gefietst voor het goede doel.

Levensmotto: Als je er niet dood van gaat word je er alleen maar sterker van!