Wireless remote IO

Wilt u uw smartphone of tablet gebruiken als wireless remote IO? Wilt u met een smartphone of tablet draadloos bepaalde functies in uw systeem bedienen? Brunelco bedenkt en maakt al jaren oplossingen voor draadloze toepassingen.

Productbeschrijving

Naast de traditionele oplossingen met speciale afstandsbedieningen, bestaat nu ook de mogelijkheid om u eigen tablet of smartphone te gebruiken voor het op afstand bedienen, meten of regelen. Brunelco heeft als ontwikkelaar van elektronica en software reeds vele systemen en oplossingen ontwikkeld voor (vaak industriële) toepassingen op het vlak van wireless control en wireless remote IO. Vaak is daarbij sprake van het fail-safe aansturen van functies van zware machines middels speciaal daarvoor ontwikkelde elektronica en een specifieke afstandsbediening. Voor minder kritische toepassingen is een smartphone of tablet een uitstekend alternatief! De vormgeving wordt enkel bepaald door het grafisch ontwerp en is daardoor eenvoudig op uw wensen af te stemmen. De bijbehorende elektronica is vaak al beschikbaar.

 

Wilt u meer weten over wireless Remote IO besturing met uw tablet of smartphone? Heeft u specifieke wensen? Ga naar onze informatiepagina over Remote IO besturing of neem contact met ons op.

Wilt u weten wat Brunelco voor u kan betekenen als ontwikkelaar van complexe elektronica en software? Daag ons uit! Laat ons samen met u geheel vrijblijvend uw elektronica of software vraagstuk bekijken en Brunelco komt met een oplossing. Neem contact met ons op of vul het contactformulier in!