Wireless IO

U heeft een probleem met uw wireless IO en bent op zoek naar een oplossing? U bent van plan op afstand analoge en/of digitale signalen in te lezen of aan te sturen? U wilt minder draden gebruiken en u bent daarvoor op zoek naar een geschikte partner. Een partner voor het ontwikkelen van een specifieke wireless IO module?

Brunelco heeft jarenlange ervaring in de ontwikkeling van systemen t.b.v. het aansturen van IO op afstand d.m.v. IO modules (DIN rail maar ook andere vormfactor) via bussystemen inclusief alle benodigde software, PC applicaties en firmware voor specifieke elektronica. Deze systemen worden al jarenlang toegepast in zeer uiteenlopende applicaties.

Productbeschrijving

Brunelco heeft het Smart Cilinder Control (SCC) systeem speciaal voor heavy lifting toepassingen ontwikkeld. Dit SCC systeem is geschikt voor processen voor very heavy lifting. In de afgelopen jaren is dit systeem toegepast bij het liften van de onderzeeer Kurks vanaf de zeebodem en ook bij het rechtop zetten van The London Eye, het reuzenrad in Londen.

Het systeem bestaat uit een z.g. Smart box (Linux based) waarmee via een RS485 bus tot 60 SCC IO modules aangestuurd kunnen worden (real time!). De SCC IO modules beschikken over zowel digitale als analoge inputs en outputs

Wilt u weten wat Brunelco voor u kan betekenen als ontwikkelaar van complexe elektronica en software? Daag ons uit! Laat ons samen met u geheel vrijblijvend uw elektronica of software vraagstuk bekijken en Brunelco komt met een oplossing. Neem contact met ons op of vul het contactformulier in!