Remote IO tablet

Wilt u iets schakelen met uw Remote IO Tablet? U wilt uw systeem draadloos bedienen met een smartphone of tablet? Brunelco bedenkt en maakt al jaren oplossingen voor draadloze toepassingen.

Naast de bestaande oplossingen met speciale afstandsbedieningen, is er nu de mogelijkheid om een tablet of smartphone te gebruiken voor het op afstand bedienen, meten of regelen.

Als ontwikkelaar van elektronica en software heef Brunelco  reeds vele systemen en oplossingen ontwikkeld voor industriële toepassingen op het vlak van wireless control en remote IO. Vaak is daarbij sprake van het fail-safe aansturen van functies van zware machines middels speciaal daarvoor ontwikkelde elektronica en een specifieke afstandsbediening.

Voor minder kritische toepassingen is een smartphone of tablet een uitstekend alternatief! De vormgeving wordt enkel bepaald door het grafisch ontwerp en is daardoor eenvoudig op uw wensen af te stemmen. De bijbehorende elektronica is vaak al beschikbaar.

Wilt u meer weten over Remote IO besturing met uw tablet of smartphone? Heeft u specifieke wensen? Ga naar onze informatiepagina over Remote IO besturing of neem contact met ons op.

Wilt u weten wat Brunelco voor u kan beteken als ontwikkelaar van complexe elektronica en software? Daag ons uit! Laat ons samen met u geheel vrijblijvend uw elektronica of software vraagstuk bekijken en Brunelco komt met een oplossing. Neem contact met ons op of vul het contactformulier in!