Remote control smartphone

U wilt uw telefoon of tablet gebruiken als Remote Control Smartphone? Of u wilt er iets mee schakelen? Wilt u draadloos bepaalde functies in uw systeem bedienen met uw Remote control Smartphone? Brunelco bedenkt en maakt al jaren oplossingen voor draadloze toepassingen.

Er bestaat nu de mogelijkheid om uw smartphone of tablet te gebruiken als remote control voor het bedienen, meten of regelen van gewenste zaken. Een handige uitbreiding op de traditionele oplossingen met speciale afstandsbedieningen.

Brunelco heeft als ontwikkelaar van elektronica en software reeds vele systemen en oplossingen ontwikkeld voor toepassingen op het vlak van wireless control en remote IO. Vaak is daarbij sprake van het fail-safe aansturen van functies van zware machines middels speciaal daarvoor ontwikkelde elektronica en een specifieke afstandsbediening.

Voor minder kritische toepassingen is een smartphone of tablet een uitstekend alternatief! De vormgeving wordt enkel bepaald door het grafisch ontwerp en is daardoor eenvoudig op uw wensen af te stemmen. De bijbehorende elektronica is vaak al beschikbaar.

Wilt u meer weten over Remote IO besturing met uw tablet of smartphone? Heeft u specifieke wensen? Ga naar onze informatiepagina over Remote IO besturing of neem contact met ons op.

Wilt u weten wat Brunelco voor u kan beteken als ontwikkelaar van complexe elektronica en software? Daag ons uit! Laat ons samen met u geheel vrijblijvend uw elektronica of software vraagstuk bekijken en Brunelco komt met een oplossing. Neem contact met ons op of vul het contactformulier in!