Regenautomaten

Ook voor regenautomaten bent u bij Brunelco aan het juiste adres. Wij hebben de uitgebreide ervaring en kennis van Refraco vertaald in twee geheel nieuwe producten. Hiermee is automatische beregenen kinderspel geworden!

Productbeschrijving

De IRRCO regenautomaten zijn geschikt voor allerlei vormen van waterdosering. Het is dé oplossing voor automatische beregening!

We hebben de bediening gesimplificeerd, waardoor u met één draaiknop moeiteloos de doseertijd of de hoeveelheid liters kiest. Op een speciaal ontwikkeld verlicht display ziet u in direct wat de status is van de verschillende zones, kleppen en timers. Het product is gebaseerd op een concept wat zich al jaren in de praktijk heeft bewezen en honderden enthousiaste gebruikers kent!

Naast de normale irrigatie doeleinden kunnen de Ircco regenautomaten ook ingezet worden voor de aansturing van verlichting langs sportvelden, looppadverlichting in musea, stofbestrijding in maneges, het besproeien van rieten daken, enzovoort. Reeds vele enthousiaste gebruikers zijn u voorgegaan!

 

Wilt u meer weten over de Refraco regenautomaten? Lees verder op onze informatiepagina over de Ircco producten van Brunelco en Bentrons.

Wilt u weten wat Brunelco voor u kan beteken als ontwikkelaar van complexe elektronica en software? Daag ons uit! Laat ons samen met u geheel vrijblijvend uw elektronica of software vraagstuk bekijken en Brunelco komt met een oplossing. Neem contact met ons op of vul het contactformulier in!