Regenautomaat

Bent u op zoek naar een regenautomaat? De twee nieuwe producten van Brunelco zijn een vertaling van de uitgebreide ervaring en kennis van Refraco. Met deze producten is automatische beregening kinderspel geworden!

De IRRCO regenautomaat is geschikt voor allerlei vormen van het doseren van water. Het is voor u dé oplossing voor automatische beregening! De bediening is enorm eenvoudig. Met slechts één knop kiest u moeiteloos de doseertijd of de hoeveelheid liters. Op een display ziet u in één oogopslag wat de status is van de verschillende zones, kleppen en timers. De regenautomaat is gebaseerd op een concept wat zich al jaren in de praktijk heeft bewezen en honderden enthousiaste gebruikers kent!

Naast de normale irrigatie doeleinden kunnen de Ircco irrigatiecomputers ook ingezet worden voor de aansturing van verlichting langs sportvelden, looppadverlichting in musea, stofbestrijding in maneges, het besproeien van rieten daken, enzovoort. Reeds vele enthousiaste gebruikers zijn u voorgegaan!

Wilt u meer weten over de Refraco regenautomaat? Lees verder op onze informatiepagina over de Ircco producten of kijk direct op Bentrons.

Wilt u weten wat Brunelco voor u kan beteken als ontwikkelaar van complexe elektronica en software? Daag ons uit! Laat ons samen met u geheel vrijblijvend uw elektronica of software vraagstuk bekijken en Brunelco komt met een oplossing. Neem contact met ons op of vul het contactformulier in!