Irrigatietimer

Bent u op zoek naar een irrigatietimer? De uitgebreide ervaring en kennis van Refraco is door Brunelco vertaald in een tweetal nieuwe producten. Hiermee is automatische beregening kinderspel geworden! U gebruikt eenvoudig de irrigatietimer.

Productbeschrijving

Voor allerlei vormen van waterdosering is de irrigiatietimer van Irrco geschikt. Het is dé oplossing voor automatische beregening! De bediening is uiterst eenvoudig. Met één draaiknop kiest u moeiteloos de doseertijd of de hoeveelheid liters. Op een verlicht display ziet u in één oogopslag wat de status is van de verschillende zones, kleppen en timers. Het product is gebaseerd op een concept wat zich al jaren in de praktijk heeft bewezen en honderden enthousiaste gebruikers kent!

Naast de normale irrigatie doeleinden kunnen de Ircco irrigatiecomputers ook ingezet worden voor de aansturing van verlichting langs sportvelden, looppadverlichting in musea, stofbestrijding in maneges, het besproeien van rieten daken, enzovoort. Reeds vele enthousiaste gebruikers zijn u voorgegaan!

 

U wilt meer informatie over de Refraco irrigatietimer? Lees verder op onze informatiepagina over de Ircco producten of kijk direct op de Bentrons website.

Wilt u weten wat Brunelco voor u kan beteken als ontwikkelaar van complexe elektronica en software? Daag ons uit! Laat ons samen met u geheel vrijblijvend uw elektronica of software vraagstuk bekijken en Brunelco komt met een oplossing. Neem contact met ons op of vul het contactformulier in!