Irrigatiecontroller

U zoekt een irrigatiecontroller? Wij, Brunelco Electronic Engineers hebben de uitgebreide ervaring en kennis van Refraco vertaald in een tweetal nieuwe producten. Hiermee is automatische irrigeren eenvoudig geworden!

De irrigatiecontrollers van IRRCO zijn geschikt voor allerlei vormen van waterdosering. Het is dé oplossing voor automatische beregening! Met een eenovudige bediening kiest u moeiteloos de doseertijd of de hoeveelheid liters.

Op een prettig display is in één oogopslag duidelijk wat de status is van de verschillende zones, kleppen en timers. Het product is gebaseerd op een concept wat zich al jaren in de praktijk heeft bewezen en honderden enthousiaste gebruikers kent!

Naast de normale irrigatie doeleinden kunnen de Ircco irrigatiecontrollers ook ingezet worden voor de aansturing van verlichting langs sportvelden, looppadverlichting in musea, stofbestrijding in maneges, het besproeien van rieten daken, enzovoort. Reeds vele enthousiaste gebruikers zijn u voorgegaan!

Wilt u meer weten over de Refraco irrigatiecontrollers? Lees verder op onze informatiepagina over de Ircco producten! => Link naar Irrco pagina van Brunelco en www.irrco.info

Wilt u weten wat Brunelco voor u kan beteken als ontwikkelaar van complexe elektronica en software? Daag ons uit! Laat ons samen met u geheel vrijblijvend uw elektronica of software vraagstuk bekijken en Brunelco komt met een oplossing. Neem contact met ons op of vul het contactformulier in!