Elektronische tuinbewatering

U bent op zoek naar een manier voor elektronische tuinbewatering? Brunelco helpt u verder. Wij hebben de uitgebreide ervaring en kennis van Refraco vertaald in een tweetal nieuwe producten. Hiermee is elektronische tuinbewatering kinderspel geworden!

De IRRCO irrigatiecomputers zijn geschikt voor allerlei vormen van waterdosering. Het is dé oplossing voor elektronische tuinbewatering!

De bediening is uiterst eenvoudig; met slects één draaiknop kiest u moeiteloos de doseertijd of de hoeveelheid liters.
Op een speciaal display ziet u in eenvoudig wat de status is van de verschillende zones, kleppen en timers. Het product is gebaseerd op een concept wat zich al jaren in de praktijk heeft bewezen en honderden enthousiaste gebruikers kent!

Naast de normale irrigatie doeleinden kunnen de Ircco irrigatiecomputers ook ingezet worden voor de aansturing van verlichting langs sportvelden, looppadverlichting in musea, stofbestrijding in maneges, het besproeien van rieten daken, enzovoort.

Wilt u meer weten over de Refraco irrigatie computers? Lees verder op onze informatiepagina over de Ircco producten of kijk op de site www.bentrons.com.

Wilt u weten wat Brunelco voor u kan beteken als ontwikkelaar van complexe elektronica en software? Daag ons uit! Laat ons samen met u geheel vrijblijvend uw elektronica of software vraagstuk bekijken en Brunelco komt met een oplossing. Neem contact met ons op of vul het contactformulier in!