Vacature: productieplanner & inkoper (parttime)

6 februari, 2023

Functiebeschrijving

Wat doe je als Productieplanner & Inkoper bij Brunelco? (parttime functie o.b.v. 50%)

Je bent onderdeel van een compact slagvaardig team. Je collega’s zijn slimme engineers met een schat aan ervaring op het gebied van software, hardware en productrealisatie. Zij ontwikkelen diverse mooie producten voor onze klanten, bijvoorbeeld robuuste sturingen voor elektrohydraulische liften, of sensorsystemen voor metingen diep in de aarde. Brunelco ontzorgt haar klanten in de breedte en produceert de ontwikkelde producten ook zelf, in nauwe samenwerking met partners. Om onze groei in productie in goede banen te leiden zijn we op zoek naar jou!

Als productieplanner & inkoper zorg je ervoor dat de productie en de bijbehorende logistiek in goede banen wordt geleid. Je werkt nauw samen met onze engineers en onze externe partners, zoals PCB-leveranciers en mechanische ontwerpers. Jouw planning en voorspelling is bepalend om alles op het goede moment bij elkaar te laten komen, zodat onze klanten tijdig de juiste producten ontvangen. Je communiceert planningen en leveringen tijdig met onze klanten, die altijd van jou op aan kunnen.

Je lost logistieke puzzels op, bijvoorbeeld op het gebied van lange termijn leverbaarheid van componenten. Je vindt steeds de juiste balans tussen levertijden, prijzen, voorraden etc. Tot slot help je mee met het testen van producten, doe je een stukje eindassemblage, en verzorg je de leveringen van de producten.

Gewenste vaardigheden, eigenschappen en deskundigheid

 • Je bent leergierig, betrouwbaar en pragmatisch. Je werkt nauwkeurig, zelfstandig en gestructureerd. Je hebt goede communicatieve vaardigheden en een sterk ontwikkeld verantwoordelijkheidsgevoel.
 •  MBO denkniveau, opleiding met logistieke achtergrond.
 •  Basiskennis van elektronicaproductie is een pre.
 •  Bij voorkeur reeds ervaring met de complexiteit van componenteninkoop, en de algemene leverbetrouwbaarheidsuitdagingen in elektronicaproducten
 •  Je vindt het leuk om met engineers samen te werken en regelmatig iets voor hen uit te zoeken zodat zij zich op hun ontwerp kunnen focussen.
 •  Je communiceert graag met de klant. Je spreekt samen de leveringen, voorspellingen en andere planningen door. Als er een keer een probleem is meld je dat tijdig en ga je samen op zoek naar de juiste oplossing.

Wat bieden wij:

 • Een open en prettige werkomgeving met enthousiaste collega’s.
 • Veel vrijheid en ruimte voor eigen initiatief.
 • Steeds variatie in de projecten. Leuke tastbare applicaties.
 • Uitstekende salariëring en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Het gaat om een 50% parttime functie, in overleg zijn andere deeltijden ook mogelijk

Geïnteresseerd of meer informatie?

Ben jij de juiste kandidaat voor deze vacature of wil je meer weten? Neem dan contact op met Han Brunnekreeft, of stuur je CV met motivatie naar vacatures@brunelco.nl

Andere vacatures?

Bekijk onze andere vacatures.