Over Brunelco

Brunelco is opgericht in 1986 door Han Brunnekreeft. Het begon letterlijk vanaf de zolderkamer. In die tijd was nog niet ieder product voorzien van eenEerste project microcontroller en moesten andere trucs worden bedacht om elektronica slim te maken. Een voorbeeld hiervan is de ontwikkeling van de Atari TV interface. Een welkome aanvulling op de destijds populaire gamebeleving van Atari. Hiermee kon de spelcomputer gekoppeld worden aan iedere kleuren televisie, zodat een dure kleurenmonitor niet nodig was.

 

Pand Brunelco

Nieuwe technieken, zoals het toepassen van microcontrollers, werden snel geimplementeerd. Programmeren gebeurt op dat moment nog vooral in assembly. Geleidelijk aan is het dienstenpakket en het kennisniveau gegroeid. Daardoor leveren we nu ook complete Windows applicaties voor het inregelen, besturen, testen en visualiseren van processen.

Werkruimte Brunelco

 

Verder kunnen we ook de productie begeleiden, de eindassemblage en kwaliteitscontrole uitvoeren, testen we op EMC eigenschappen (storen of gestoord worden) en denken mee over vormgeving, kostprijs, ergonomie etc.

Sinds 2001 zijn we gevestigd in onze nieuwbouw locatie op bedrijventerrein Stepelo. We zijn gehuisvest in een modern pand, waar we de beschikking hebben over een uitgebreid instrumentarium, magazijn, kantoren en ontvangstruimte.